x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe O asistentă de terapie intensivă le cere oamenilor să nu mai cumpere excesiv, după ce nu a reușit să mai găsească alimente de bază

O asistentă de terapie intensivă le cere oamenilor să nu mai cumpere excesiv, după ce nu a reușit să mai găsească alimente de bază

20 Mar 2020   •   15:40
O asistentă de terapie intensivă le cere oamenilor să nu mai cumpere excesiv, după ce nu a reușit să mai găsească alimente de bază
Sursa foto: Foto: Captură video/ Facebook

O asistentă de terapie intensive, din Marea Britanie, care nu a reușit să cumpere alimente de bază după o tură de 48 de ore, le-a cerut oamenilor să nu mai cumpere excesiv pe fondul panicii provocate de pandemia de coronavirus, transmite Daily Mail.

Dawn Bilbrough, în vârstă de 51 de ani, din York, care doar ce terminase o tură de 48 de ore, a explicat că a mers la un supermarket pentru a cumpăra alimente de bază pentru următoarele două zile, însă nu a mai găsit nimic.

 Ulterior, aceasta a făcut o postare pe contul ei de Facebook în care le cere oamenilor să se oprească din a mai cumpăra excesiv.

„Nu există fructe, nu există legume și nu știu cum ar trebui să mă mențin sănătoasă în continuare. Persoanele care golesc rafturile magazinelor trebuie să se oprească pentru că persoanele ca mine vor avea grijă de voi când aveți nevoie.”, a spus aceasta în filmarea postată de contul său de Facebook.

Filmarea vine în contextual în care comercianții spun că există alimente pentru toată lumea, însă cumpărătorii trebuie să fie responsabili pentru ca toată lumea să poată beneficia de alimentele de bază, în special cei vulnerabili.

În urma cumpărătorilor excesive, mai multe lanțuri de supermarketuri au anunțat că vor restricționa cantitatea de produse pe care o persoană o poate cumpăra.

This has to said #corona virus #nurse #critical care. #NHS #share

Publicată de Dawn Bilbrough pe Joi, 19 martie 2020
×