x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe O britanică, obsedată de criminali în serie, condamnată la închisoare pe viață după ce a bifat o crimă pe „lista ei de dorințe”

O britanică, obsedată de criminali în serie, condamnată la închisoare pe viață după ce a bifat o crimă pe „lista ei de dorințe”

28 Feb 2018   •   17:10
O britanică, obsedată de criminali în serie, condamnată la închisoare pe viață după ce a bifat o crimă pe „lista ei de dorințe”

O femeie din Marea Britanie care avea o ”obsesie” pentru criminali în serie a fost condamnată la închisoare pe viață după ce a omorât și îngropat un adolescent cu autism din Australia de Vest, scrie The Guardian.

Jemma Lilley, în vârstă de 26 de ani, l-a ucis pe Aaron Pajich, în vârstă de 18 ani, la casa ei din Perth, l-a îngropat în grădina sa și a acoperit mormântul cu beton.

Lilley, originară din Stamford, Lincolnshire, a fost condamnată în noiembrie, alături de colega sa de apartament, Trudi Lenon, în vârstă de 43 de ani, de Curtea Supremă din Australia, după un proces care a durat patru săptămâni.

Cele două au fost condamnate la închisoare pe viață, cu un termen minim de 28 de ani, miercuri.

Procurorul James Mactaggart a declarat că Lilley a spus că își dorea să omoare pe cineva înainte să împlinească vârsta de 25 de ani și a fost plină de „euforie”, după ce a bifat o crimă de pe lista ei de dorințe, încât nu a putut rezista să nu se laude unui coleg de muncă.

În trecut, Lilley a scris o carte despre un criminal în serie intitulat SOS și a mers până la a-și asuma identitatea acestuia.

 

×