x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe O celebră cântăreaţă americană de country s-a sinucis! Înainte de a-şi lua viaţa, artista şi-a împuşcat câinele

O celebră cântăreaţă americană de country s-a sinucis! Înainte de a-şi lua viaţa, artista şi-a împuşcat câinele

18 Feb 2013   •   11:18
O celebră cântăreaţă americană de country s-a sinucis! Înainte de a-şi lua viaţa, artista şi-a împuşcat câinele

Mindy McCready a fost găsită fără suflare, duminică, de poliţişti de la biroul şerifului din comitatul Cleburne trimişi pentru a investiga un incident privind focuri de armă trase în zona 1132 Fox Chase Drive, în Heber Springs.

"Politistii au ajuns la fata locului la 15.38 si au descoperit trupul Melindei Gayle McCready, de 37 de ani, pe veranda casei de la adresa 1132 Fox Chase. McCready a fost declarata moarta in urma a ceea ce pare a fi o rana impuscata pe care si-a produs-o singura. Toti membrii familiei au fost anuntati. Corpul va fi transportat la laboratorul legist al statului Arkansas si aceasta chestiune va fi anchetata pe deplin”, se arată în comunicatul biroului şerifului, potrivit Fox News.

O sursă apropiată anechetei a declarat că Mindy şi-a împuşcat mai întâi câinele şi apoi s-a sinucis.

McCready, cântăreaţă americană de country, s-a născut la 30 noiembrie 1975. A înregistrat patru albume, dintre care unul de platină, şi 12 piese în topul Billboard. În urmă cu o lună, iubitul său, David Wilson, a murit. Avea 34 de ani şi nu ştiu cauzele decesului.

La scurt timp, cei doi copii ai cântăreţei au fost preluaţi de autorităţi, care suspectează ca aceasta ar avea o legătură cu moartea lui Wilson.

Femeia a fost internată într-un spital pentru a-şi trata depresia însă a fost externată două zile mai târziu. McCready a mai încercat să se sinucidă, o dată în 2005 şi o dată în 2008.

×