x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe O celebră plajă din Sydney se va redeschide săptămâna viitoare

O celebră plajă din Sydney se va redeschide săptămâna viitoare

22 Apr 2020   •   13:46
O celebră plajă din Sydney se va redeschide săptămâna viitoare

O celebră plajă din Sydney, Bondi Beach, se deschide săptămâna viitoare, după ce a fost închisă timp de o lună și jumătate din cauza pandemiei de coronavirus, au anunţat autorităţile locale, citate de AFP.

Plaja va rămâne închisă pentru amatorii de băi de soare, pentru practicanţii de jogging şi pentru familii, pentru a respecta astfel măsurile de distanţare socială, dar va fi accesibilă pentru înotători și practicanți de surfing.

Paula Masselos, primarul din Waverley, a declarat că localnicii vor putea să revină pe plajă începând cu 28 aprilie, prin două puncte de acces.

"Se va permite un acces securizat către apă, doar pentru a face baie şi pentru a practica surfing. Este deci o redeschidere doar pentru a face exerciţii fizice în apă. Accesul la nisipul plajei este închis, asta înseamnă că vizitatorii nu vor putea să alerge, să se plimbe, să stea împreună sau să-şi aducă copiii pentru a se juca în nisip", a explicat edilul. 

Bondi Beach şi plajele învecinate sunt închise din luna martie ,după publicarea unor fotografii pe reţelele de socializare care arătau un ţărm extrem de aglomerat, cu mulţi tineri, în pofida interdicţiilor.

Paula Masselos i-a îndemnat pe non-rezidenţi să nu vină pe plaja Bondi, precizând că acele culoare de acces spre plajă vor fi închise în cazul unui flux prea mare de persoane.

"Vrem să ne asigurăm că acest lucru se va desfăşura cu respectarea regulilor sanitare şi de distanţare socială", a adăugat ea. 

×
Subiecte în articol: coronavirus plaja sydney australia bondi beach