x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe O fată în vârstă de 11 ani poate fi condamnată la 30 de ani de închisoare după ce a ucis un bebeluş de numai trei luni

O fată în vârstă de 11 ani poate fi condamnată la 30 de ani de închisoare după ce a ucis un bebeluş de numai trei luni

23 Oct 2012   •   14:38
O fată în vârstă de 11 ani poate fi condamnată la 30 de ani de închisoare după ce a ucis un bebeluş de numai trei luni

Cea mai tânără persoană care urmează să fie acuzată de omucidere are doar 11 ani şi  riscă să primească o sentinţă de 30 de ani de inchisoare.

Fata este acuzată că la vârsta de zece ani, şi-a ucis sora de numai trei luni. Bona care avea grijă de copii în acea noapte, a lasat bebeluşul să dormă în camera surorii lui mai mari. Când mama copiilor a ajuns acasă, a realizat că bebelusul nu mai respiră.

Nicole, mama copiilor a mai declarat că bebeluşul a ingerat mai multe medicamente şi că acesta a fost sufocat. '' Amândouă ar trebui să meargă la închisoare. Să se trezească în fiecare dimineaţă şi să se uite la barele celulei până realizează ce au făcut'', a declarat Nicole pentru nydailynews.

Departamentul de Sănătate, care a luat tânăra fată sub observaţii, acuzată bona pentru că aceasta a lăsat bebeluşul în camera cu sora lui, ştiind ca aceasta suferă de tulburări de comportament. Statul însă, opteaza să o judece pe fată ca minor, astfel pedeapsa maxima ar fi până la 21 de ani de închisoare.

×
Subiecte în articol: inchisoare bebelus copil omor