x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe O fată şi un băiat, care sunt logodiţi şi care vor avea un copil, au descoperit că sunt fraţi

O fată şi un băiat, care sunt logodiţi şi care vor avea un copil, au descoperit că sunt fraţi

04 Noi 2011   •   10:57
O fată şi un băiat, care sunt logodiţi şi care vor avea un copil, au descoperit că sunt fraţi

O fata si un baiat, care s-au cunoscut cand erau studenti si aveau o relatie de aproape cinci ani, au fost socati cand au descoperit ca sunt frati, scrie Daily Mail.

Tanara, care urmeaza sa nasca luna viitoare, este devastata in urma vestii ca tatal viitorului ei copil este de fapt fratele ei.

Cei doi au aflat cumplitul adevar cand au decis ca mama ei si tatal lui sa se cunoasca inainte de nunta, atat fata, cat si baiatul fiind crescuti de un singur parinte.

Intalnirea cu parintii le-a creat insa o surpriza. Tinerii din Africa de Sud au fost socati cand au aflat ca sunt frati si ca au fost separati cand erau mici.

In urma unui divort aspru, fata a ramas la mama, iar baiatul la tata, fiecare dintre copii stiind ca este singur la parinti.

Cand familia s-a destramat, fata avea opt luni, iar baiatul doi ani. Tatal a spus ca a parasit-o pe sotia sa in 1983 pentru ca il insela.

Tinerii s-au cunoscut cand erau la facultate, in 2007, si s-au indragostit. "A fost dragoste la prima vedere. Studiam amandoi la Universitatea de Tehnologie Tshwane din Nelspruit. Din primul moment in care ne-am vazut, a existat o legatura intre noi. Ne-am indragostit, si din acea zi, nu ne-am uitat niciodata in urma. Tot ce ne doream era sa avem o familie si multi copii. Va puteti imagina ce socati am fost cand ne-au spus vestea. Vom avea un copil impreuna. Nu stim ce ii vom spune cand va creste", a spus fata.

Cei doi au decis sa se desparta dupa ce au aflat ca sunt frati si discuta fiecare cu parintele lui cum sa faca fata socului.
"In acest moment nu putem gandi corect si vom lua totul pas cu pas", a spus baiatul.

Incestul ramane unul dintre cele mai mari tabu-uri ale societatii in care traim, iar pentru multi oameni este ceva de neconceput.

×
Subiecte în articol: copil familie frati incest