x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe O femeie a fost arestată din cauza piesei lui Ed Sheeran

O femeie a fost arestată din cauza piesei lui Ed Sheeran

29 Mar 2017   •   15:40
O femeie a fost arestată din cauza piesei lui Ed Sheeran
Sursa foto: Ian Miles Cheong - Twitter

Muzica lui Ed Sheeran a devenit motiv de dispută între două vecine din ţara de origine a artistului, după cum s-a putut constata în urma unui incident petrecut în Marea Britanie. Un cântec al artistului ascultat timp de o jumătate de oră la volum maxim i-a adus unei femei din Midlands (centrul Angliei) o condamnare la opt săptămâni de închisoare, informează Daily Mail şi Cnews Matin. 

Sonia Bryce, de 36 de ani şi mamă a trei copii, şi-a torturat vecina ascultând piesa ''Shape of You'' fără încetare timp de o jumătate de oră la volum maxim în apartamentul său. Vecina, Clare Tidmarsh, a declarat că aceasta a fost ''picătura care a umplut paharul'' determinând-o să contacteze poliţia. În faţa justiţiei, Sonia Bryce a încercat să nege faptele, susţinând că nici măcar nu-i place cântecul. Desigur, nu la fel de mult ca vecinei sale, care a ţinut un jurnal detaliat al perturbaţiilor pe care le suportă din februarie. 

Bryce a fost condamnată în cele din urmă la opt săptămâni de închisoare. Judecătorul Philip Gregory a declarat că vecinii au trebuit să suporte ''un nivel inacceptabil de perturbare prin zgomote puternice, cum ar fi muzica, strigăte, insulte şi lovituri'' provenind ''de mai multe ori de la locuinţa dnei Bryce'', citează Agerpres.

Sonia Bryce a atras numeroase plângeri pentru că dădea muzica tare şi ţinea regulat petreceri în locuinţa sa închiriată, unde vizitatorii veneau la orice oră. Ea a mai făcut şase săptămâni de închisoare în 2016 tot din cauza zgomotului provocat.

Sursă foto: Ian Miles Cheong - Twitter

×
Subiecte în articol: ed sheeran femeie arestata