x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe O femeie din Indonezia, ţinută captivă într-o peşteră timp de 15 ani

O femeie din Indonezia, ţinută captivă într-o peşteră timp de 15 ani

08 Aug 2018   •   15:52
O femeie din Indonezia, ţinută captivă într-o peşteră timp de 15 ani
Sursa foto: Poliţia Naţională din Indonezia

O femeie din Indonezia a fost ţinută captivă într-o peşteră, timp de 15 ani, de către un vindecător spiritual care o viola cu regularitate, potrivit poliţiei, notează CNN.

Femeia, în vârstă de 28 de ani a fost găsită duminică, într-o crăpătură în spatele unor pietre mari, în apropiere de satul Bajugan, potrivit comunicatului de presă al poliţiei.

Poliţiştilor li s-a spus că o femeie este ţinută prizonieră de către un bărbat în vârstă de 83 de ani, Jago. După arestarea şi interogarea lui Jago, femeia a fost găsită şi salvată.

Potrivit poliţiei, familia tinerei a dus-o pe aceasta la Jago pentru tratament în 2003, când aceasta avea 13 ani. Jago era cunoscut pentru că oferea medicină alternativă şi metode “miraculoase” de vindecare. La puţin timp după ce familia a lăsat-o pentru tratament, Jago le-a spus că aceasta a plecat “foarte departe”. Aceasta a fost dată dispărută după ce familia nu a reuşit să ia legătura cu ea.

Potrivit comunicatului emis de poliţie, Jago a abuzat-o sexual pe tânără timp de 15 ani, sub pretextul blestemelor sau magiei. Bărbatul îi arăta tinerei o poză cu un bărbat numit Amrin, despre care spunea că este un duh. În timpul actului sexual, Amrin apărea şi intra în corpul lui Jargo, după cum acesta îi spunea fetei.

“Din moment ce criminalul era foarte respectat în sat, există posibilitatea să fie şi alte victime care nu au ieşit în faţă să vorbească pentru că le este frică”, a spus comisarul de la Comisia Naţională pentru Violenţa împotriva Femeilor, Magdalena Sitorus.

Jargo a fost condamnat la 15 ani de închisoare.

×