x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe O femeie i-a tăiat soţului ei organele genitale pentru că a neglijat-o

O femeie i-a tăiat soţului ei organele genitale pentru că a neglijat-o

02 Aug 2018   •   12:59
O femeie i-a tăiat soţului ei organele genitale pentru că a neglijat-o

O femeie din nordul Indiei i-a tăiat soţului organele genitale pentru că acesta ar fi neglijat-o, petrecând mult timp în compania celei de-a doua soţii, a informat joi poliţia, citată de DPA. 

Yunus Ahmed, în vârstă de 45 de ani, a fost internat într-un spital din districtul Muzaffarnagar, statul indian Uttar Pradesh, iar femeia a fost arestată, a indicat şeful poliţiei locale, Anil Kumar Kaparwan. 

Anul trecut, Ahmed se căsătorise a doua oară - cu consimţământul soţiei sale - deoarece nu aveau un fiu, însă cei doi se certau adesea, deoarece bărbatul petrecea mult timp în casa celei de-a doua soţii, a indicat poliţia. 

"Miercuri, certurile s-au intensificat, iar femeia, care îl acuzase în mod repetat că nu îşi petrecea timpul cu ea şi că o ignora, i-a tăiat organele genitale cu un cuţit", a declarat Kaparwan. 

Bărbatul "a fost dus de urgenţă la spital în stare gravă şi a primit tratament medical", a completat responsabilul, adăugând că femeia a fost reţinută după ce rudele victimei au depus o plângere la poliţie. 

Femeia este acuzată de provocarea de răni corporale grave şi riscă o pedeapsă de maxim 10 ani în închisoare, a precizat poliţia.

AGERPRES

×