x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe O femeie împreună cu cele două fiice ale ei, descoperite decedate din cauza foamei în apartamentul lor

O femeie împreună cu cele două fiice ale ei, descoperite decedate din cauza foamei în apartamentul lor

29 Mai 2019   •   16:20
O femeie împreună cu cele două fiice ale ei, descoperite decedate din cauza foamei în apartamentul lor

O femeie și cele două fiice ale sale au fost găsite decedate în apartamentul lor încuiat din Viena. Cele trei au murit din cauza înfometării. Cu toate acestea, vecinii spun că au văzut-o pe mama celor două adolescente cum căra pungi cu mâncare în apartament, scrie The Sun.

Polițiștii din Viena încearcă să înțeleagă moartea Vesnei Milosevic, în vârstă de 46 de ani, și a gemenelor ei, în vârstă de 18 ani, Suzana și Tanja. Vesna și fostul ei soț s-au mutat din Serbia în Viena când cele două fiice ale lor aveau șapte luni. 

În urma autopsiei s-a decoperit că cele trei au murit din cauza foamei. Acestea au murit cu două luni înainte să fie descoperite. Părinții Vesnei spun că cele trei aveau o viață „sănătoasă”.

Potrivit presei din Austria, anchetatorii nu au descoperit niciun indiciu care să trimită la o intrare forțată în apartament.

Vecinii celor trei spun că se auzeau tot timpul certuri din apartament, până într-o zi de aprilie „când s-a făcut liniște”. Vesna a fost primită de mai multe ori în adăposturi pentru victime ale violenței domestice, în urma plângerilor făcute împotriva fostului soț.

Când angajații serviciilor sociale au vizitat apartamentul celor trei, în urmă cu doi ani, au notat că Vesna suferea de tulburare delirantă, iar cele două fete sufereau de anxietate și păreau speriate. Cu toate acestea, aceștia nu au putut determina niciun pericol.

În locuința celor trei nu a fost găsită nicio urmă de mâncare, iar anchetatorii sunt de părere că Vesna și-a convins fetele să renunțe la viață și să se înfometeze până la moarte.

„Pentru cineva din secolul 21 să moară de foame, nu pare corect. Un vecin ne-a spus că a văzut-o pe Vesna cu două pungi cu mâncare, așa că teoria înfometării nu pare corectă”, a spus tatăl Vesnei.

×
Subiecte în articol: infometare moarte suspecta viena