x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe O femeie împuşcată mortal în urma unei luări de ostatici la un magazin din Los Angeles

O femeie împuşcată mortal în urma unei luări de ostatici la un magazin din Los Angeles

22 Iul 2018   •   11:20
O femeie împuşcată mortal în urma unei luări de ostatici la un magazin din Los Angeles

 Un bărbat înarmat şi-a împuşcat bunica şi o altă femeie, după care s-a baricadat într-un supermarket unde a ucis o a treia femeie, înainte de a fi arestat, după o confruntare de câteva ore cu poliţia. Incidentul s-a petrecut sâmbătă la Los Angeles, informează duminică AFP şi dpa. 

Un suspect de sex masculin a fost implicat într-o dispută familială care l-a determinat să tragă asupra bunicii sale şi a altei femei aflate la faţa locului, a precizat pentru presă sergentul Barry Montgomery. Bărbatul a fugit apoi cu maşina bunicii sale, cu care a intrat într-un stâlp în faţa unui supermarket Trader Joe's, unde a avut loc un schimb de focuri cu poliţia, după care suspectul s-a baricadat în magazin luând ostatice un număr neprecizat de persoane. 

Poliţia a transmis mai târziu pe Twitter că a reuşit să-l "aresteze pe suspect fără incidente". "Suspectul a ieşit mai târziu din magazin, a cerut să i se pună cătuşele şi a fost preluat în custodie", a scris LAPD. 

Potrivit primarului Eric Garcetti, o femeie a fost împuşcată în supermarket, fiind declarată moartă. 

Preşedintele Donald Trump a transmis mai devreme pe Twitter că urmăreşte "foarte îndeaproape posibila luare de ostatici de la Los Angeles". 

Conform CNN, suspectul are circa 20 de ani. Los Angeles Times a relatat că în magazin se aflau în momentul incidentului între 40 şi 50 de oameni. U martor a relatat că "peste tot zburau gloanţe, prin faţa magazinului şi în parcare". 

Bunica suspectului a fost lovită de cel puţin şapte gloanţe şi a fost supusă unei intervenţii chirurgicale, iar starea ei este critică, a menţionat Los Angeles Times.AGERPRES

×