x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe O fetiţă de 8 luni a fost violată de vărul său

O fetiţă de 8 luni a fost violată de vărul său

30 Ian 2018   •   17:46
O fetiţă de 8 luni a fost violată de vărul său

O fetiţă în vârstă de opt luni a fost violată de vărul său, în Delhi, capitala Indiei, duminică, scrie BBC. Poliţia a afirmat că bebeluşul se află în stare crtitică. Tânărul, în vârstă de 28 de ani, a fost arestat.

Oficial al Comisiei pentru Femei din Delhi, Swati Maliwal, care a vizitat bebeluşul, a descris rănile acesteia drept  “groaznice”.

 “Ce e de făcut? Cum poate Delhi dormi azi, când un bebeluş de 8 luni a fost violat brutal în capitală? Am devenit atât de insensibili sau pur şi simplu ne acceptăm soarta?”, a scris pe Twitter Swari Maliwal. “Fetiţa are răni interne groaznice şi a fost supusă unei operaţii de trei ore”.

Dezbaterile în privinţa violenţelor sexuale din India au escaladat după ce un grup de tineri au violat o studentă până a murit, în 2012, într-un autobuz.

După violul din 2012 şi moartea studentei, în vârstă de 23 de ani, au izbucnit proteste, care au forţat guvernul să introducă legi mai dure împotriva violului, inclusiv pedeapsa cu moartea. Cu toate acestea, atacurile sexual brutale împotriva femeilor şi copiilor continuă să existe în India.

Potrivit cifrelor oficiale, în 2016 au fost raportate 19.765 cazuri de copii violaţi în India, o creştere de 85% comparativ cu anul 2015.

 

 

 

 

×
Subiecte în articol: india viol copil bebeluşi 8 luni delhi