x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe O fetiţă şi-a pierdut viaţa după ce a căzut dintr-o instalaţie a unui parc de distracţii din Birmingham

O fetiţă şi-a pierdut viaţa după ce a căzut dintr-o instalaţie a unui parc de distracţii din Birmingham

10 Mai 2017   •   21:55
O fetiţă şi-a pierdut viaţa după ce a căzut dintr-o instalaţie a unui parc de distracţii din Birmingham

O fetiţă în vârstă de 11 ani din Marea Britanie a decedat marţi după ce a căzut în apă dintr-o instalaţie de agrement din cadrul unui parc de distracţii din centrul ţării, informează miercuri Xinhua citând un raport al poliţiei. 

Tragedia a avut loc la atracţia ''Splash Canyon'' din cadrul parcului de distracţii Drayton Manor din nordul oraşului Birmingham. 

Instalaţia a fost închisă în timpul anchetei desfăşurată de poliţie şi inspectorii de la Consiliul executiv britanic pentru sănătate şi siguranţă. 

Potrivit rapoartelor, fetiţa care se afla în parcul de distracţii în cadrul unei excursii organizate de şcoală a căzut din instalaţie în apă. 

Fetiţa, care ar proveni din zona Leicester, a fost transportată la spital pe calea aerului în jurul orei locale 14:20, însă aceasta nu a mai putut fi salvată. ''La sosire, echipajele au descoperit o fetiţă cu răni grave care fusese salvată din apă de angajaţii parcului. Personalul de pe ambulanţă i-a administrat primul-ajutor înainte de a fi transportată pe calea aerului la Spitalul de Copii din Birmingham, medicii continuând tratamentul pe timpul călătoriei. Din păcate, la scurt timp după sosirea la spital fetiţa a decedat'', a declarat un purtător de cuvânt din cadrul serviciului de ambulanţă din West Midlands. 

Poliţia din Staffordshire a confirmat decesul copilului. ''După un accident petrecut în Drayton Manor Park, confirmăm că o fetiţă în vârstă de 11 ani a decedat în această după-amiază (9 mai)'', se arată într-un comunicat al instituţiei. AGERPRES

×
Subiecte în articol: Splash Canyon birmingham