x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Telefon de infarct. O mamă a fost sunată de fiul ei după ce, în urmă cu o lună, acesta murise

Telefon de infarct. O mamă a fost sunată de fiul ei după ce, în urmă cu o lună, acesta murise

16 Noi 2012   •   18:40
Telefon de infarct. O mamă a fost sunată de fiul ei după ce, în urmă cu o lună, acesta murise

O mamă a intrat în stare de şoc după ce a primit un telefon de la fiul ei, pe care îl îngropase cu o lună în urmă, informează Daily Mail.

Se credea că Gilsimar de Souza, în vârstă de 35 de ani, a murit pe 17 octombrie, când fusese călcat de un camion.

Gilsimar de Souza a fost înmormântat într-un cimitir din oraşul Uberaba, Brazilia, după ce mama şi mătuşa i-au identificat cadavrul. Numai că Gilsimar de Souza nu era persoana decedată, el fiind într-un centru de reabilitare din municipiul Uberlandia, la aproximativ 120 de kilometri.

Şi, în această săptămână, bărbatul şi-a sunat mama să îi spună ce face. Mama lui, Luzia de Matos, a spus că ştia că fiul ei merge la clinică, din nefericire accidentul având loc în aceeaşi zi şi pe acelaşi drum pe care Gilsimar de Souza a mers spre centrul de reabilitare. "Nu am avut niciun dubiu că nu este fiul meu persoana care murise. Îl văzusem cu două zile în urmă şi ştiam că e el. Mi-a spus că merge la clinică, iar accidentul a avut loc pe acelaşi drum, în aceeaşi zi. Când mi-am dat seama că e el am intrat în stare de şoc, am căzut şi nu m-am mai putut mişca", a spus Luzia de Matos.

Gilsimar de Souza a mărturisit că a vrut să-i dea mamei lui veşti bune şi să-i spună că se simte bine. "Habar n-aveam că fusesem îngropat cu o lună în urmă. Aveam chiar şi piatră de mormânt. Nu a crezut că sunt eu. A trebuit să-i spun nişte lucruri din trecut ca să o fac să creadă că sunt într-adevăr eu. Apoi, telefonul a murit", a spus Gilsimar de Souza.

Luzia de Matos a spus că vrea să organizeze o petrecere pentru a sărbători că fiul ei este în viaţă.

×
Subiecte în articol: moarte accident incident telefon familie