x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe O mamă din Germania şi-a vândut copilul pedofililor pe piaţa neagră

O mamă din Germania şi-a vândut copilul pedofililor pe piaţa neagră

07 Aug 2018   •   16:32
O mamă din Germania şi-a vândut copilul pedofililor pe piaţa neagră

O femeie din Germania a fost condamnată la 12 ani şi şase luni de închisoare, pentru că şi-a vândut copilul pe piaţa neagră către pedofili. Cazul a ridicat întrebări cu privire la serviciile de protecţie a copilului din Germania, scrie The Guardian.

Femeia, în vârstă de 48 de ani, şi partenerul ei, în vârstă de 39 de ani, un pedofil condamnat, au fost acuzaţi de abuz sexual şi fizic, viol, prostituţie forţată, umilire şi distribuire de ponografie infantilă.

Femeia a fost condamnată la 12 ani şi şase luni de închisoare, în timp ce partenerul ei a primit 12 ani. Alţi şase bărbaţi, inclusiv un spaniol, un suedez şi trei nemţi, care au oferit bani către cei doi pentru a abuza băiatul, acum în vârstă de 10 ani, au primit sentinţe între opt şi 10 ani de închisoare.

Potrivit tribunalului din sud-vestul oraşului Freiburg, abuzurile asupra băiatului au avut loc timp de doi ani. Pedofilia era condusă ca o afacere, din oraşul Staufen, unde cuplul locuia. Bărbaţii plăteau până la 10.000 de euro pentru a-l abuza pe băiat.

Cei doi, identificaţi doar ca fiind Berrin T şi Christian L, au recunoscut în faţa tribunalului că l-au vândut pe băiat către numeroşi bărbaţi, dar şi faptul că şi ei l-au abuzat.

×