x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe O mamă şi-a omorât copilul, apoi i-a dat foc, pentru că băiatul nu învăţase Coranul pe de rost

O mamă şi-a omorât copilul, apoi i-a dat foc, pentru că băiatul nu învăţase Coranul pe de rost

02 Noi 2012   •   15:00
O mamă şi-a omorât copilul, apoi i-a dat foc, pentru că băiatul nu învăţase Coranul pe de rost
Sursa foto: Sara Ege

O mamă şi-a omorât băiatul de şapte ani în bătaie, apoi i-a dat foc pentru că acesta se chinuia să recite pasaje din Coran, pe care nu le memorase aşa cum ar fi trebuit, informează Daily Mail.

Sara Ege, în vârstă de 32 de ani, l-a bătut pe Yaseen Ali, apoi i-a dat foc pentru a ascunde ceea ce făcuse. Evenimentul dramatic a avut loc în in 2010, în luna iulie, într-o casă din Pontcanna, Cardiff, Ţara Galilor.

Iniţial s-a crezut că băiatul a murit în urma unui incendiu, însă autopsia a arătat că Yassen a murit înainte de izbucnirea focului.

Sara Ege este acuzată şi că şi-a abuzat copilul continuu, ceea ce a dus la moartea sa. Femeia şi-a mai bătut fiul cu un ciocan şi l-a încuiat într-o baracă pentru că rămânea în urmă la Studiile Islamice. Femeia şi soţul ei îl înscriseseră pe Yaseen la cursurile unei moschei locale şi sperau ca băiatul să devină Hafiz, termen islamic folosit pentru o persoană care memorează Coranul.

Sara Ege a declarat că îl obligase pe Yassen să memoreze 35 de pagini din Coran în trei luni. "Devenisem din ce în ce mai frustrată. Dacă nu citea bine mă înfuriam - îl loveam. Iar Yassen nu era un elev bun. După un an de studiu învăţase doar un capitol. Obişnuiam să îl bat cu un băţ", a declarat femeia.

Sara Ege a mai declarat că Shaitan, nume islamic dat diavolului, i-a spus să-şi omoare fiul. Ea a spus că după ce l-a omorât s-a simţit foarte bine.

Femeia neagă că şi-a omorât fiul şi că apoi i-a dat foc pentru a ascunde fapta ei. Soţul ei de asemenea neagă că a permis şi nu s-a opus ca soţia lui să-l omoare pe Yaseen. Tatăl băiatului a declarat că nu a văzut-o niciodată pe soţia lui bătându-şi copilul.

Procesul este în curs de desfăşurare.

×
Subiecte în articol: violenta proces bataie coran autopsie