x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe O mamă și bebelușul ei au SUPRAVIEȚUIT MIRACULOS în JUNGLA columbiană, după un ACCIDENT AVIATIC

O mamă și bebelușul ei au SUPRAVIEȚUIT MIRACULOS în JUNGLA columbiană, după un ACCIDENT AVIATIC

25 Iun 2015   •   22:26
O mamă și bebelușul ei au SUPRAVIEȚUIT MIRACULOS în JUNGLA columbiană, după un ACCIDENT AVIATIC

Nelly Murillo, în vârstă de 18 ani, împreună cu fiul ei Yudier Murillo, cu vârsta de sub un an, au dispărut sâmbăta trecută după ce micul avion cu care călătoreau s-a prăbușit în nord-vestul Columbiei.

Cei doi au fost găsiţi în viaţă la cinci zile de la prăbuşirea avionului cu care călătoreau pe ruta Nuquí-Quibdó, Columbia, relatează Le Figaro.

PUBLICITATE
 
Aeronava decolase de doar 20 de minute de pe aeroportul din Nuquí şi se îndrepta către capitala provinciei Choco, Quibdó, când a dispărut de pe radare, deasupra unei zone sălbatice.

Salvatorii au ajuns cu greu la locul prăbuşirii aeronavei, unde au descoperit epava şi pilotul decedat. Ceilalţi pasageri, o tânără de 18 ani şi fiul ei, de 8 luni, erau de negăsit.

O echipă de salvare a căutat toată jungla în lung şi în lat şi, după cinci zile de la prăbuşirea avionului, aceştia au găsit-o pe tânără şi pe fiul ei.

Femeia avea câteva răni superficiale şi arsuri, în timp ce bebeluşul a scăpat nevătămat.

Autorităţile columbiene consideră un adevărat miracol supravieţuirea celor doi în junglă, având în vedere vegetaţia densă şi animalele de pradă care fac legea în regiune.

Motivul prentru care avionul s-a prăbușit sunt încă necunoscute.

×