x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe O nouă modă ŞOCANTĂ ia cu asalt Internetul şi face ravagii printre adolescenţi! Ce au inventat skaterii din Australia

O nouă modă ŞOCANTĂ ia cu asalt Internetul şi face ravagii printre adolescenţi! Ce au inventat skaterii din Australia

02 Iul 2014   •   12:37

O nouă modă dezgustătoare a luat naştere în Australia şi există temeri că în cele din urmă se va propaga în rândul adolescenţilor din toată lumea. Este vorba despre urinatul în propria gură, fotografierea gestului şi postarea imaginilor pe Internet.

Moda a fost inventată de skaterii din Australia, iar "gluma" începe să semene cu un alt joc, neknominate, practicat de tineri dornici să iasă în evidenţă. Neknominate implică consumul de alcool în ipostaze cât mai periculoase sau dezgustătoare, momente care sunt filmate şi postate pe YouTube sau pe Facebook pentru a fi văzute de o lume întreagă.

Neknominate presupune ca un prieten care a dat deja curs unei provocări să nominalizeze un alt amic pentru a face acelaşi lucru, dacă îndrăzneşte. Regula de bază este ca lanţul competiţional să nu fie întrerupt de refuzul unuia dintre participanţi, ci fiecare să vină de fiecare dată cu o idee şi mai nebunească pe care să o pună în practică. Cei care renunţă la competiţie riscă să fie catalogaţi drept laşi de ceilalţi concurenţi şi să piardă respectul prietenilor. Un astfel de filmuleţ prezintă un tânăr ţinut de picioare de doi prieteni, cu capul în jos şi băgat într-un vas de toaletă plin cu alcool, care trebuie să bea din această poziţie cât de mai mult din licoarea bahică.


×