x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe O prezentatoare a aflat că soţul ei a murit în timp ce relata despre accident în direct

O prezentatoare a aflat că soţul ei a murit în timp ce relata despre accident în direct

10 Apr 2017   •   16:56
O prezentatoare a aflat că soţul ei a murit în timp ce relata despre accident în direct

O prezentatoare din India a aflat despre moartea soţului ei într-un accident de maşină în timp ce se afla în direct, relatând despre accident, informează publicaţia britanică The Guardian, citată de Xinhua. Prezentatoarea Supreet Kaur, de pe canalul IBC-24, din statul indian Chhattisgarh a aflat tragica veste în timpul unei conversaţii live prin telefon, cu un reporter, despre detaliile unui accident de maşină fatal, petrecut sâmbătă dimineaţa în statul respectiv. 

Potrivit colegilor lui Kaur, ea a realizat că soţul său se afla în vehiculul respectiv la momentul accidentului, însă a continuat să prezinte ştirile timp de încă 10 minute. "În momentul în care camerele au oprit, ea a început să îşi sune rudele şi a cedat nervos. A plecat la locul accidentului după aceea", a indicat un redactor de la postul de televiziune amintit presei locale, scrie Agerpres.

Editorul a comentat că simţul datoriei şi profesionalismul de care a dat dovadă Kaur au făcut-o să îşi păstreze calmul şi să continue buletinul de ştiri.

 

×
Subiecte în articol: reporter accident india