x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe O prezentatoare TV află în timp ce transmite ştirile că prietenul ei s-a SINUCIS! Vezi REACŢIA INCREDIBILĂ a femeii (VIDEO)

O prezentatoare TV află în timp ce transmite ştirile că prietenul ei s-a SINUCIS! Vezi REACŢIA INCREDIBILĂ a femeii (VIDEO)

19 Mai 2014   •   11:56
O prezentatoare TV află în timp ce transmite ştirile că prietenul ei s-a SINUCIS! Vezi REACŢIA INCREDIBILĂ a femeii (VIDEO)

Acesta este momentul în care o prezentatoare TV din Taiwan află, în timp ce transmite LIVE buletinul de ştiri, că prietenul ei s-a sinucis, scrie metro.co.uk.

Lee Chingyu, de la televiziunea de ştiri Next TV News, abia îşi poate stăpâni lacrimile după ce află, odată cu telespectatorii, că prietenul, un coleg de breaslă, a murit.

"Vă prezentăm acum o ştire de ultimă oră. Erich Shih, prezentator de ştiri la CtiTV, a fost găsit mort în locuinţa sa. Se pare că bărbatul s-a sinucis, poliţia găsindu-l cu o pungă de plastic pe cap. Anchetatorii nu au găsit însă niciun bilet de adio. Acest caz este investigat de Poliţia din Taipei. Vă vom ţine la curent", le-a transmis Lee Chingyu telespectatorilor.

Urmăreşte mai jos reacţia ştiristei din Taiwan!


×