x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe O profesoară din SUA a interzis elevilor să poarte tricouri cu sloganul campaniei lui Donald Trump

O profesoară din SUA a interzis elevilor să poarte tricouri cu sloganul campaniei lui Donald Trump

05 Sep 2017   •   16:13
O profesoară din SUA a interzis elevilor să poarte tricouri cu sloganul campaniei lui Donald Trump

O profesoară din Statele Unite ale Americii a interzis elevilor săi să poarte tricouri cu semnătura lui Donald Trump din timpul campaniei, sloganul „Să facem America măreață din nou”, scrie The Independent.

O profesoară de matematică de la Liceul River Ridge din apropiere de Atlanta a cerut ca doi elevi care purtau astfel de tricouri să părăsească sala, iar apoi a folosit ora pentru a-și face auzită părerea personală despre acest slogan.

Școala a fost obligată să-și ceară scuze pentru incidentul care a avut loc pe 31 august. „Acțiunile ei au fost greșite, căci tricourile cu  << Să facem America măreață din nou >> purtate de elevi nu reprezintă o violare a codului privind îmbrăcămintea din școala noastră.”, a spus un purtător de cuvânt al școlii, Barbara Jacoby. „Profesoara a împărtășit opinia sa personală despre sloganul campaniei în timpul orelor, în plus și inadecvat.”, a continuat Barbara Jacoby. „Administratorului Școlilor Dr Brian V Hightower îi pare extrem de rău că acest incident s-a petrecut în una dintre școlile noaste; acest lucru nu reflect așteptarea sa ca toți elevii să fie tratați egali și respectați de angajații noștri.”.

Barbara Jacoby a spus că nu poate spune dacă profesoara va fi sancționată pentru acest incident.

×