x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe O româncă a uimit juriul unui concurs muzical din Germania

O româncă a uimit juriul unui concurs muzical din Germania

03 Noi 2009   •   00:00
O româncă a uimit juriul unui concurs muzical din Germania

La 17 ani, Barbara Colceriu a reuşit să uimească juriul unui un concurs din Germania, care caută talente. Deşi suferă de o boală care o împiedică să crească, adolescenta româncă a demonstrat că are puterea să zâmbească şi o voce atât de puternică încât să impresioneze o sală plină de oameni.



Barbara a ales să cânte melodia "Mercy", a lui Duffy. Deşi o sală întreaga a aplaudat-o în picioare, Dieter Bohlen, fostul component al trupei Modern Talking, s-a lăsat mai greu impresionat. "Cred că ai cântat foarte bine acest cântec al lui Duffy, dar nu ştiu dacă ai putea cânta altceva la fel de bine".



Românca a zâmbit şi i-a spus că poate oricând să cânte şi altceva, la fel de bine. Aşa a şi făcut! Optimismul şi talentul ei i-a convins pe toţi că merită să treacă la următoarea etapă a concursului.

Aceasta este şansa de care Barbara avea nevoie ca să-şi schimbe viaţa! Mama ei a părăsit-o în momentul când a aflat că are boală a coloanei vertebrale care o împiedică să crească.

Visul cel mai mare al Barbarei este să devină cântăreaţă sau actriţă. Dorinţa ei se poate îndeplini odată cu participarea la acest concurs.

Antena3

×
Subiecte în articol: diaspora barbara colceriu