x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe O studentă a fost acuzată de crimă, după ce și-a convins iubitul să se sinucidă

O studentă a fost acuzată de crimă, după ce și-a convins iubitul să se sinucidă

29 Oct 2019   •   13:59
O studentă a fost acuzată de crimă, după ce și-a convins iubitul să se sinucidă

O studentă, care l-a determinat pe iubitul ei să se sinucidă prin intermediul a mii de mesaje abuzive, a fost găsită vinovată de crimă, scrie The Sun.

Inyoung You, în vârstă de 21 de ani, și-a abuzat iubitul fizic și psihic în timpul relației de 18 luni, potrivit autorităților.

Tânăra i-a spus de mai mult ori iubitului ei, Alexander Urtula, în vârstă de 22 de ani, că „lumea ar fi un loc mai bun fără el”, înainte ca acesta să se sinucidă cu câteva ore înainte de absolvire, în luna mai.

Avocata Rachael Rollins a declarat că You l-a încurajat în mai multe rânduri pe Alexander să se sinucidă, în ciuda faptului că știa că acesta suferă de depresie.

Cuplul a schimbat în jur de 75.000 de mesaje cu două luni înainte ca Alexander să se sinudică, potrivit procurorilor. You se află în prezent în țara natală, Coreea de Sud, însă va fi extrădată în SUA, dacă nu se întoarce voluntar.

„Cazul este o tragedie, însă este doar un exemplu al unei epidemii sistematice. Violența domestică nu arată tot timpul la fel, însă este întotdeauna despre putere și control.”, a spus avocata Rachael Rollins.

Alexander, din New Jersey, s-a sinucis pe data de 20 mai, în Boton.

You l-a izolat de familia și prietenii săi și îl urmărea cu ajutorul unei aplicații pe telefon. You îi trimitea lui Alexander peste 780 de mesaje „manipulatoare și amenințătoare” în fiecare zi.

×
Subiecte în articol: crima violenta domestica abuz depresie