x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe O tânără de 17 ani din Canada s-a sinucis după ce a trăit un calvar. Ce i s-a întâmplat fetei

O tânără de 17 ani din Canada s-a sinucis după ce a trăit un calvar. Ce i s-a întâmplat fetei

11 Apr 2013   •   08:50
O tânără de 17 ani din Canada s-a sinucis după ce a trăit un calvar. Ce i s-a întâmplat fetei

Rehtaeh Parsons, în vârstă de 17 ani din Canada, a murit duminică după ce şi-a pus capăt zilelor. Familia a declarat că fata nu îşi revenise psihic după ce patru băieţi au profitat de ea, incident în urma căruia a devenit foarte depresivă şi a fost respinsă de comunitatea în care trăia.

Într-un memorial de pe Facebook, mama fetei, a scris că fata ei era evitată sau chiar hărţuită de cei din jur după ce unul dintre băieţii implicaţi în viol i-a făcut o poză în timp ce el şi prietenii lui profitau de ea şi a distribuit-o celor de la şcoală şi din comunitate, devenind în scurt timp virală.

“Rehtah nu mai este astăzi din cauza celor patru băieţi care au crezut că a viola o fată de 15 ani este în regulă şi că distribuirea unei poze care să-i ruineze viaţa şi reputaţia va fi amuzant”, a declarat mama fetei.


Aceasta a mai declarat celor de la CBS că fata nu era niciodată lăsată singură deoarece prietenii se întorseseră împotriva ei şi lumea o hărţuia. Mai mulţi băieţi pe care nu îi cunoştea începuseră să o abordeze pe Facebook pentru a-i propune să facă sex.

Potrivit Huffington Post, cei patru vinovaţi nu au fost pedepsiţi. Aceştia au declarat că nu ştiau vârsta reală a fetei şi de asemenea, vinovaţii aveau sub 18 ani.


×
Subiecte în articol: tanara sinucidere viol calvar