x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe O tonă de heroină, confiscată de poliţiştii greci

O tonă de heroină, confiscată de poliţiştii greci

de Agerpres    |    13 Iun 2014   •   18:53
O tonă de heroină, confiscată de poliţiştii greci

Autorităţile elene au anunţat vineri că au confiscat în apropiere de Atena peste o tonă de heroină, din care o parte importantă era disimulată în saci cu pulbere de marmură. Unsprezece persoane, printre care şi un armator, au fost reţinute în cadrul operaţiunii, relatează AFP.

Acţiunea efectuată în comun de serviciile de poliţie, autorităţile maritime şi brigada financiară a condus la confiscarea a 1.133 de tone de heroină, conform unui comunicat al poliţiei portuare.

O parte din droguri era ascunsă în saci cu resturi de marmură stocaţi într-un depozit din Koropi, în apropiere de Atena, în timp ce restul cantităţii a fost descoperită la domiciliul unui armator, a cărui identitate nu a fost dezvăluită, la periferia rezidenţială a capitalei greceşti.

Heroina urma să fie transportată cu camionul prin Grecia şi în Europa, conform comunicatului. Armatorul, care pretinde că ar fi proprietarul mai multor petroliere din Dubai, se numără printre suspecţii reţinuţi, alături de fiul său şi cinci cetăţeni turci. 

×
Subiecte în articol: heroina grecia trafic de droguri