x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Obama se simte "foarte încurajat" după întrevederea cu Trump şi îi doreşte acestuia succes, pentru binele SUA

Obama se simte "foarte încurajat" după întrevederea cu Trump şi îi doreşte acestuia succes, pentru binele SUA

10 Noi 2016   •   22:14
Obama se simte "foarte încurajat" după întrevederea cu Trump şi îi doreşte acestuia succes, pentru binele SUA

Preşedintele american, Barack Obama, şi-a exprimat încrederea joi, după întrevederea cu succesorul său la Casa Albă, Donald Trump, că acesta va avea succes în mandatul său, pentru binele Statelor Unite, şi că ambii vor putea lucra împreună, în următoarele circa două luni de tranziţie, pe "multe din temele" care îi interesează pe cetăţeni, transmite EFE.

"Vreau să subliniez, domnule preşedinte ales, că acum vom face tot ceea ce putem pentru a vă ajuta să aveţi succes, pentru că dacă dumneavoastră aveţi succes, şi ţara va avea", a spus Obama.

El a mai arătat, potrivit agenţiei DPA, că se simte "încurajat" după conversaţia avută joi, la Casa Albă, cu preşedintele ales Donald Trump.

"Am fost foarte încurajat de interesul manifestat de preşedintele ales, Trump, de a dori să lucreze cu echipa mea pe multe dintre problemele cu care se confruntă această mare ţară", a arătat Obama, stând lângă Trump în Biroul Oval.

"Cred că este important pentru noi toţi, indiferent de partid şi indiferent de preferinţa politică, să ne ocupăm acum împreună de multele provocări cu care ne confruntăm", a mai spus preşedintele american. AGERPRES/

×