x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe OBSESIE PERICULOASĂ. Ce a înghiţit un cunoscut model din Marea Britanie. "Şapte ani am trecut prin asta!" (VIDEO)

OBSESIE PERICULOASĂ. Ce a înghiţit un cunoscut model din Marea Britanie. "Şapte ani am trecut prin asta!" (VIDEO)

08 Oct 2013   •   09:24
OBSESIE PERICULOASĂ. Ce a înghiţit un cunoscut model din Marea Britanie. "Şapte ani am trecut prin asta!" (VIDEO)

Helen Hine, un cunoscut model din Marea Britanie în vârstă de 30 de ani, a ajuns de zece ori în stare gravă la spital din cauza unei obsesii care ar fi putut s-o coste chiar viaţa, scrie Daily Mail.

Helen era disperată să aibă un corp perfect şi îşi dorea foarte de mult să semene cu Cat Deeley, un star de televiziune. Deşi arăta incredibil de bine, tânăra ş-a dorit să slăbească şi, timp de şapte ani, a înghiţit pastile de slăbit.

"De cand am vazut-o la TV, mi-am spus ca e perfecta si ca vreau sa arat ca ea. Desi eram slaba, mai ales ca lucram ca model, mi se parea ca tot nu arat bine. Cineva mi-a recomandat anumite pastile pentru slabit", a povestit Helen.

"Medicamentele au dat rezultate, iar la inceput chiar ma simteam bine. Treptat au inceput starile de oboseala si dureri in corp. Nu puteam sa respir si de 10 ori am ajuns in stare grava la spital. Medicii mi-au spus ca daca nu ma opresc, este posibil sa mor. Sapte ani de zile am trecut prin asta", spune Helen.

Obsesia pentru idolul ei a dispărut la scurt timp după ce l-a născut pe Lewis. Helen a înţeles că este mai important să fie o mamă sănătoasă decât o femeie fatală.

×