x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Oglindă, oglinjoară...Reacţia unei ANOREXICE când s-a văzut în oglindă, pentru prima dată după un an de zile

Oglindă, oglinjoară...Reacţia unei ANOREXICE când s-a văzut în oglindă, pentru prima dată după un an de zile

06 Mai 2013   •   10:44
Oglindă, oglinjoară...Reacţia unei ANOREXICE când s-a văzut în oglindă, pentru prima dată după un an de zile

O tânără care s-a luptat ani buni cu anorexia şi care era nemulţuimită de felul în care arăa a evitat timp de un an de zile, inclusiv în ziua în care s-a căsătorit, să se privească în oglindă, scrie Daily Mail.

Timp de 12 luni de zile, Kjerstin Gruys, din San Francisco, s-a spălat pe dinţi sau s-a machiat în faţa unei oglinzi acoperite.

Tânăra de 29 de ani a terminat sociologia la UCLA şi studia pentru doctorat chiar pe tema problemelor pe care le cauzează obsesia frumuseţii fizice când şi-a dat seama de problemele pe care le are.

"Nu voiam să mă gândesc atât de mult la corpul meu", povesteşte Kjerstin într-o carte pe care a scris-o despre lupta ei cu anorexia.

Întrebată cum a reacţionat în momentul în care s-a revăzut în oglindă, după o pauză de un an de zile, tânăra a spus: "Eram îngrijorată că experienţa anorexiei o să mă facă să mă văd grasă. Însă de fapt am văzut culoare: obrajii mei erau mai roşii şi părul meu era mai deschis la culoare".


×