x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Olandezul care voia să întinerească cu 20 de ani a primit răspunsul

Olandezul care voia să întinerească cu 20 de ani a primit răspunsul

07 Dec 2018   •   16:18
Olandezul care voia să întinerească cu 20 de ani a primit răspunsul

Olandezul care voia să-și schimbe data de naștere a pierdut lupta legală. Acesta dorea să-și îmbunătățească șansele de a ieși cu femei mai tinere.

Emile Ratelband, tot în vârstă de 69 de ani, a vrut să-și taie 20 de ani din vârstă pentru a scăpa de „discriminare”.

„Trăim în vremuri în care poți să-ți schimbi numele și sexul. De ce nu îmi pot decide vârsta de unul singur?” a spus el.

Tribunalul, însă, nu a fost de acrod, subliniind faptul că multe drepturi legale sunt bazate pe vârsta unei persoane. Așadar, schimbarea vârstei poate cauza multe probleme. În plus, nu există o bază legală pentru o asemenea schimbare, conform curții.

„Domnul Ratelband este liber să se simtă mai tânăr cu 20 de ani și să se comporte în acest fel” au spus judecătorii. Însă, schimbarea documentelor sale legale ar avea „implicații nedorite atât pe plan legal, cât și la nivelul societății”.

„Dacă am 49 de ani, pot cumpăra o casă nouă, pot conduce o mașină diferită. Pot să muncesc mai mult” a spus el. ”Când sunt pe Tinder și scrie că am 69 de ani, nu primesc răspunsuri. Dacă aș avea 49 de ani, cu fața mea, aș fi într-o poziție de lux”.

×
Subiecte în articol: olandez 20 de ani