x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Om de afaceri belgian a fost găsit mort la Moscova

Om de afaceri belgian a fost găsit mort la Moscova

30 Aug 2018   •   11:33
Om de afaceri belgian a fost găsit mort la Moscova

Un om de afaceri belgian a murit după ce ar fi căzut de la fereastra unui apartament în centrul Moscovei, iar poliţia nu investighează acest incident ca o crimă, relateaza presa rusa.  

 

Bruno Charles De Cooman era vicepreşedinte pentru cercetare şi dezvoltare al grupului rus Novolipetsk Steel (NLMK). Trupul neinsufletit a fost găsit în apropiere de un imobil de 12 etaje construit in epoca stalinistă si situat nu departe de Kremlin, potrivit unui responsabil citat de agenţia Interfax. 

"Cauza morţii pare să fie căderea de la înălţime, probabil de la o fereastră", a precizat el. Poliţia încearcă să clarifice cauzele exacte ale morţii, dar nu suspectează niciun motiv criminal, a adăugat sursa citată. 

Conform unor surse citate agenţia TASS, bărbatul nu avea pe corp nicio urmă de la vreo altercaţie care să fi avut loc în apartamentul său din acel imobil. 

Grupul NLMK a confirmat decesul, însă a precizat că nu va face niciun comentariu atât timp cât nu se va cunoaşte exact ce s-a întâmplat. "Suntem devastaţi de veste şi le transmitem sincere condoleanţe apropiaţilor lui Bruno", a declarat preşedintele grupului, Grigori Fedorişin, într-un comunicat. 

NLMK, care aparţine lui Vladimir Lisin, unul din cei mai bogaţi oligarhi ruşi, are ca angajaţi direcţi circa 2.500 de persoane în Europa, dintre care 1.000 în Belgia. AGERPRES

×