x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe OZN filmat în Oregon, în ziua în care meteoritul uriaş a explodat în zona Munţilor Urali, din Rusia (VIDEO)

OZN filmat în Oregon, în ziua în care meteoritul uriaş a explodat în zona Munţilor Urali, din Rusia (VIDEO)

25 Feb 2013   •   12:32
OZN filmat în Oregon, în ziua în care meteoritul uriaş a explodat în zona Munţilor Urali, din Rusia (VIDEO)

Exact în ziua în care un meteorit uriaş s-a prăbuşit în Rusia, după ce a explodat deasupra munţilor Urali şi a rănit peste o mie de persoane, două persoane din Grant, Oregon, au filmat un obiect foarte ciudat, scrie Huffington Post.

Potrivit International Business Times, Heather Scherffius şi Gregory Soldner au văzut cum un obiect misterios plana pe cerul din Oregon.

"Arăta ca un disc de metal şi se mişcat într-un mod foarte ciudat. Eu, unul, nu cred în farfurii zburătoare", a declarat pentru NBC Soldner.

"Atât Greg, cât şi Heather au descris obiectul ca fiind metalic, cu luminiţe. Cei doi spun că se mişca într-un fel ciudat. N-au mai văzut niciodată vreo aeronavă care să zboare în acest fel. Ei spun că se mişca în unghiuri de 90 de grade", a spus Kyle Aevermann told, reporter al  KOBI-TV.

Cei doi bărbaţi susţin că obiectul a staţionat câteva minute pe cer, înainte ca acesta să se mişte. "Se mişca în sus şi în jos, se întorcea de unde a pleca, apoi făcea zig-zag. A făcut chestia asta timp de 30 de minute, apoi a dispărut", a mai spus Scherffius.

×