x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Pamela Anderson cere Franţei să acorde azil fondatorului WikiLeaks

Pamela Anderson cere Franţei să acorde azil fondatorului WikiLeaks

24 Apr 2017   •   17:15
Pamela Anderson cere Franţei să acorde azil fondatorului WikiLeaks

Actriţa canadiană Pamela Anderson, care se zvoneşte că ar avea o relaţie cu australianul Julien Assange, a cerut autorităţilor franceze să-i acorde azil fondatorului WikiLeaks, refugiat din 2012 la Ambasada Ecuadorului din Londra, relatează EFE. "Julien a dezvăluit numele unor oameni foarte puternici care nu se vor opri de la nimic pentru a-l discredita. Are nevoie de protecţie iar Franţa ar fi cel mai potrivit loc. Şi el este un refugiat", a declarat Pamela Aderson într-un interviu acordat revistei 'Le Journal du Dimanche' (JDD). 

Actriţa şi fost model Playboy în vârstă de 49 de ani nu a vrut să dea detalii privind tipul relaţiei sale cu Assange, subliniind că este 'extraordinară', dar 'prea complicată şi personală pentru a putea fi explicată'. Pamela Anderson l-a cunoscut pe Assange când a vizitat Londra, printr-o prietenă comună creatoarea de modă Vivienne Westwood, iar de atunci l-a vizitat de mai multe ori la Ambasada ecuadoriană. 

"Am înţeles că 'relaţia' noastră şi curiozitatea ce o înconjoară ar putea aduce în atenţie situaţia sa. Acest lucru este bun, dar aş prefera să nu intru în detalii private. Să spunem că toată lumea merită dragoste", a precizat fosta vedetă din "Baywatch". Actriţa a descris relaţia sa cu Assange drept "provocatoare", subliniind că se bucură de conversaţiile profunde pe care le au împreună. 

Assange, 45 de ani, s-a refugiat în legaţia diplomatică pentru a evita să fie extrădat în Suedia care cere predarea sa în baza unor acuzaţii privind presupuse delicte sexuale. "Termenul de viol este pură defăimare. Până nu se dovedeşte contrariul nu poate fi acuzat de nimic. Este o intrigă politică", a spus Pamela Anderson care locuieşte o mare parte a anului în Franţa. 

Agerpres scrie că interviul său a apărut duminică cu prilejul primului tur al alegerilor prezidenţiale franceze, actriţa subliniind că preferatul ei este candidatul de stânga, Jean-Luc Mélenchon, care se implică în probleme privind mediul şi refugiaţii.

 

Citeşte şi:

Este Pamela Anderson într-o relație cu fondatorul WikiLeaks? Ce spun cei doi

 

Pamela Anderson ar avea o relaţie cu Julian Assange

×