x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Părinților nu le-a venit să creadă când și-au văzut întins în pat fiul decedat cu 4 ani în urmă

Părinților nu le-a venit să creadă când și-au văzut întins în pat fiul decedat cu 4 ani în urmă

08 Dec 2018   •   15:20
Părinților nu le-a venit să creadă când și-au văzut întins în pat fiul decedat cu 4 ani în urmă

O familie a fost „complet îngrozită” după ce hotelul la care stăteau au vrut să facă o surpriză. Conform Dailymail, aceștia au pregătit o efigie a fiului lor mort, întins în pat, cu un tort și o bere. Părinții erau în vacanță în Jamaica.

Karen Baker, nașa băiatului decedat, le-a cerut celor de la hotelul din Montego Bay să facă o surpriză părinților Faye și Andrew Stephens care își amintesc anual de ziua sa.

Nașa lui Alex a plătit personalul resortului să decoreze camera cu baloane și să facă un tort, dar ei au decis să includă și un Alex împăiat și îmbrăcat.

Baker, care stătea cu cuplul la hotel, a spus că gestul a lăsat-o „tremurând și transpirând”. Pe pat, lângă păpușa Alex, scria „La mulți ani, ne lipsești!”.

TUI a fost de acord să returneze banii pentru vacanță și investighează hotelul de 5 stele. Baker a adăugat: „Personalul a căutat prin dulapul prietenei mele și au umplut hainele cu prosoape pentru a arăta ca un corp pe pat. Ei au pus și lacrimi pe fața sa.

Alex, care era junior la Norwich City, a murit în 2014 la 21 de ani. Acesta a căzut de la etajul patru în Barcelona, la un festival de muzică.

×
Subiecte în articol: fiu TUI hotel varianta jamaicana