x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Paris: Sala de concerte Bataclan are o nouă faţadă, la aproape un an de la atentatele teroriste

Paris: Sala de concerte Bataclan are o nouă faţadă, la aproape un an de la atentatele teroriste

28 Oct 2016   •   22:32
Paris: Sala de concerte Bataclan are o nouă faţadă, la aproape un an de la atentatele teroriste
Sursa foto: wikipedia.org

Cu puţin înainte de împlinirea unui an de la atentatele de la Paris, sala de concerte Bataclan are o nouă faţadă, scrie vineri portalul directmatin.fr.

După şase luni de renovări, Bataclan se va redeschide la 16 noiembrie, cu un concert ce îl are drept invitat pe britanicul Pete Doherty.

Noua faţadă, dezvelită joi, este ornată cu opt litere roşii, înclinate uşor, care formează cuvântul "Bataclan". Interiorul sălii se află încă în renovare şi nu va fi gata mai devreme de luna noiembrie.

În luna decembrie a anului trecut, administratorii au declarat că vor să redeschidă Bataclan cât mai repede, după acea teribilă seară de 13 noiembrie, atunci când teroriştii ISIS au luat cu asalt sala, în timpul unui concert al grupului Eagles of Death Metal, ucigând 90 de persoane.

După Pete Doherty, pe faimoasa scenă pariziană vor urca artişti precum francezul Laurent Garnier, britanica Marianne Faithfull sau formaţia americană Nada Surf.

Sursa: AGERPRES

×