x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Un rus beat şi drogat a început să muşte stewardesele din avion. Aeronava a aterizat de urgenţă

Un rus beat şi drogat a început să muşte stewardesele din avion. Aeronava a aterizat de urgenţă

19 Mar 2014   •   22:16
Un rus beat şi drogat a început să muşte stewardesele din avion. Aeronava a aterizat de urgenţă

Un avion Boeing 757 a aterizat de urgenţă, luni noaptea, în sudul Rusiei, după ce un pasager beat şi drogat a atacat asistentele de zbor, muşcându-le şi lovindu-le cu picioarele, informează Ria Novosti.

Aeronava care transporta 212 pasageri trebuia să ajungă în staţiunea Goa, din India, însă a aterizat de urgenţă în Regiunea Astrahan.

"Avionul a aterizat la ora 22.00 din cauza comportamentului necivilizat al unui pasager beat", a declarat Angelika Barinova, purtător de cuvânt al Ministerului pentru Situaţii de Urgenţă.

"A atacat asistentele de zbor şi a început să le lovească cu picioarele. Le-a muşcat până le-a dat sângele, şi-a muşcat şi prietena şi amicii şi a urlat necontenit", a declarat un pasager pentru televiziunea rusă NTV.

În cele din urmă tânărul a fost pus la pământ şi imobilizat de alţi pasageri. Martorii spun că acesta era însoţit de iubita sa şi de alţi prieteni.

Tânărul, care era sub influenţa alcoolului şi a drogurilor, a fost reţinut pentru 10 zile.

Avionul şi-a reluat călătoria a doua zi, după ce pasagerii au stat peste noapte într-un hotel.

Un alt pasager al avionului a descris incidentul într-o manieră mult mai dramatică pe contul său de de Twitter. Potrivit acestuia, tânărul ar fi provocat o bătaie generală în avion, în care ar fi fost implicaţi 165 de pasageri, trei asistente de zbor, un copilot şi inginerul de bord.

×
Subiecte în articol: aterizare de urgenta pasager beat