x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Pasagerii elicopterului guvernamental pakistanez luaţi ostatici în Afganistan au fost eliberaţi

Pasagerii elicopterului guvernamental pakistanez luaţi ostatici în Afganistan au fost eliberaţi

13 Aug 2016   •   11:18
Pasagerii elicopterului guvernamental pakistanez luaţi ostatici în Afganistan au fost eliberaţi
Sursa foto: Antena 3

Cei şase pasageri ai unui elicopter guvernamental pakistanez care au fost luaţi ostatici după o aterizare de urgenţă în estul Afganistanului au fost eliberaţi şi sunt sănătoşi, a anunţat sâmbătă Ministerul Afacerilor Externe al Pakistanului, informează AFP.

"Echipajul, care a fost eliberat în urma unui schimb la frontiera afgano-pakistaneză în zonele tribale, a sosit azi la Islamabad", a anunţat într-un comunicat purtătorul de cuvânt al diplomaţiei pakistaneze.

Cei şase pasageri ai unui elicopter al guvernului pakistanez au fost luaţi ostatici joia trecută în estul Afganistanului, după ce aparatul de zbor a fost constrâns să aterizeze de urgenţă. Ambasada Pakistanului la Kabul a precizat la acea dată că aparatul era "un elicopter de tipul MI-17" care "efectua un zbor pentru o operaţiune de mentenanţă şi de revizie în Rusia".

Agenţia de presă TASS precizează că pilotul rus care pilota aparatul şi cei cinci pakistanezi au fost predaţi unor căpetenii tribale în oraşul Parachinar.

Sursa: AGERPRES

×