x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Pastorul american s-a răzgândit: Apocalipsa vine în octombrie!.

Pastorul american s-a răzgândit: Apocalipsa vine în octombrie!.

24 Mai 2011   •   05:49
Pastorul american s-a răzgândit: Apocalipsa vine în octombrie!.

Cel care a isterizat intreaga lume cu afirmatiile sale potrivit carora lumea si-ar gasi sfarsitul pe data de 21 mai nu se dezminte! Harold Camping, 89 de ani, revine cu o noua "profetie", bazata pe un calcul numai de el stiut, potrivit careia sfarsitul lumii va avea loc in... octombrie.

Asadar, noua viziune asupra sfarsitului omenirii suna cam asa: pe 21 Octombrie 98% din populatia lumii va ajunge in Iad, iar el, in fruntea celor doua procente ramase va merge in Rai!

"Ceea ce s-a intamplat weekend-ul trecut a fost foarte interesant pentru ca ziua de 21 Mai pentru ca am realizat ca predictia facuta nu s-a realizat. A fost foarte dificil pentru mine. M-am tot intrebat ce se intampla. Si m-am rugat indelung: Doamne, ce s-a intamplat? Totul a fost minunat pana in 21 Mai. Nu am stat acasa in acea noapte din cauza telefoanelor care sunau neincetat, a oamenilor care-mi bateau la usa si a jurnalistilor care doreau sa-mi ia interviuri. N-am putut suporta presiunea. Asa ca, mi-am luat sotia si am petrecut noaptea intr-un motel. Eram convins ca Dumnezeu se va arata fizic pe 21 Mai si va aduce cu el un cutremur puternic! Dar sa stiti ca El s-a aratat! S-a aratat spiritual! Deja am vorbit, iar sfarsitul lumii va veni pe 21 octombrie 2011", a declarat Camping la postul de radio Family.

El a continuat: "Biblia spune ca Iisus nu are nicio placere daca mor oameni slabi. Dumnezeu este foarte milostiv si, desi legile lui Dumnezeu spun ca trebuie sa existe pedeapsa, asta nu inseamna ca Dumnezeu va pedepsi".

"Pe 21 mai nu am simtit nicio diferenta, ziua a trecut ca si cum nimic nu s-ar fi intamplat. Dar noi stim din Biblie ca Dumnezeu a adus Ziua Judecatii pentru ca intreaga lume sa raspunda pentru ce a facut! Si va continua pana pe 21 octombrie 2011, cand lumea va fi distrusa!", a mai spus pastorul american.

×