x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Patroana de la Yahoo! a încasat 36,6 milioane de dolari pentru șase luni de lucru

Patroana de la Yahoo! a încasat 36,6 milioane de dolari pentru șase luni de lucru

01 Mai 2013   •   17:22
Patroana de la Yahoo! a încasat 36,6 milioane de dolari pentru șase luni de lucru

Directoarea generală de la Yahoo!, Marissa Mayer, a încasat 36,6 milioane de dolari salariu, prime şi acţiuni anul trecut după ce a petrecut şase luni la şefia grupului de internet, notează AFP.

Potrivit agerpres, dna Mayer a primit un salariu de 454.862 de dolari ce a fost completat cu o primă de performanţă de 1,12 milioane de dolari în numerar şi aproximativ 35 de milioane de dolari de alocaţie excepţională în acţiuni, potrivit unui document remis Comisiei americane de operaţiuni bursiere /SEC/.

Salariul de bază al dnei Mayer în acest an va fi de 1 milion de dolari. Ea va primi de asemenea 2 milioane de dolari anual primă în numerar dacă Yahoo! atinge anumite obiective de performanţă, potrivit documentului înregistrat la SEC.

Din acest an, dna Mayer va beneficia de asemenea de avantaje în natură acordate altor şefi de la Yahoo!, cum ar fi de exemplu 20 de zile de concediu anual plătit.

Marissa Mayer, care a fost unul dintre primii angajaţi ai Google şi prima femeie inginer al acestui grup, a ajuns unul din principalii şefi ai grupului internet.

Ea a devenit apoi una dintre cele mai influente femei din Silicon Valley după ce a ajuns la şefia Yahoo! în luna iulie.

Dna Mayer, care va împlini 38 de ani în luna mai, a dat naştere primului ei copil în octombrie.

Yahoo! s-a reinventat ca o companie de conţinut, după ce grupul, iniţial un motor de căutare, a pierdut teren în acest domeniu depăşit de Google.

×
Subiecte în articol: patroana yahoo incasari milioane de dolari