x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Patru morţi şi cel puţin patru răniţi în două atacuri armate comise în Texas

Patru morţi şi cel puţin patru răniţi în două atacuri armate comise în Texas

08 Aug 2013   •   19:03
Patru morţi şi cel puţin patru răniţi în două atacuri armate comise în Texas

Cel puţin patru persoane şi-au pierdut viaţa şi alte câteva au fost rănite în mai multe atacuri armate produse în zona oraşului american Dallas.

Poliţiştii chemaţi miercuri seara la o locuinţă au găsit patru victime împuşcate, dintre care două au decedat, a precizat pentru presă ofiţerul Warren Mitchell.

Suspectul din acest atac a fugit în localitatea apropiată DeSoto, unde a fost implicat într-un alt incident similar.

În cel de-al doilea incident, au fost împuşcate alte patru persoane, tot într-o locuinţă, şi două dintre ele au decedat, a menţionat o responsabilă a poliţiei locale, Melissa Franks, care a adăugat că suspectul a fost reţinut.

Autorităţile s-au limitat să anunţe că este vorba de un bărbat, fără a face alte precizări. Poliţia încearcă în prezent să stabilească ce legătură exista între suspect şi victime. Potrivit ziarului local Dallas Morning News, preluat de Reuters, trăgătorul se numeşte Erbie Bowser, iar printre victime s-ar afla şi o fostă iubită a acestuia.

Suspectul a aruncat mai întâi o grenadă în sufrageria casei din DeSoto, după care a început să tragă şi a ucis două femei, a mai relatat Dallas Morning News, potrivit căruia între cei patru răniţi se numără şi doi copii.

×
Subiecte în articol: atac armat dallas morti raniti