x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe S-a stabilit cauza oficială a decesului! Ce spun medicii legişti despre moartea actorului Paul Walker

S-a stabilit cauza oficială a decesului! Ce spun medicii legişti despre moartea actorului Paul Walker

05 Dec 2013   •   09:39
S-a stabilit cauza oficială a decesului! Ce spun medicii legişti despre moartea actorului Paul Walker

Actorul Paul Walker a murit din cauza "efectelor combinate ale leziunilor traumatice și termice", se arată în raportul de medicină legală publicat miercuri de oficiali din Los Angeles. Ceea ce înseamnă că impactul și incendiul rezultat în urma accidentului au cauzat moartea actorului, potrivit CNN. În ceea ce-l priveşte pe Roger Rodas, şoferul bolidului în momentul impactului, acesta a decedat "din cauza numeroaselor răni provocate de impact".

Oficialităţile nu au oferit, însă, niciun detaliu cu privire la stare toxicologică a victimelor, astfel că, dacă Walker şi prietenul lui băuseră sau consumaseră substanţe interzise se va afla în cel mai devreme în şase săptămâni de la recoltarea probelor.

Actorul american Paul Walker, cunoscut în special datorită filmelor de acțiune din seria 'Fast and Furious', și-a pierdut viața sâmbătă, într-un accident de mașină. Actorul circula într-un automobil Porsche condus de Roger Rodas, unul dintre prietenii săi. Mașina s-a lovit de un copac și a luat foc, iar ambii pasageri au murit. Tragicul eveniment a avut loc la Los Angeles.

Walker, în vârstă de 40 de ani, a jucat în cinci dintre cele șase pelicule ale seriei, iar în prezent participa la filmările celei de-a șaptea părți. El interpreta rolul unui agent de poliție infiltrat în curse ilegale de mașini.

'Fast and Furious', mare succes al casei de producție Universal Pictures, a realizat încasări de 2,4 miliarde de dolari. Prima peliculă a fost prezentată publicului în 2001, iar cea mai recentă urma să aibă premiera în 2014.



×