x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Cuplu de pensionari, acuzat de hărţuirea vecinilor. Ascultau Iron Maiden la volum maxim până la 4 dimineaţa

Cuplu de pensionari, acuzat de hărţuirea vecinilor. Ascultau Iron Maiden la volum maxim până la 4 dimineaţa

29 Apr 2013   •   13:57
Cuplu de pensionari, acuzat de hărţuirea vecinilor. Ascultau Iron Maiden la volum maxim până la 4 dimineaţa

O femeie de 71 de ani şi soţul ei de 81 de ani au fost acuzaţi de hărţuire, după ce vecinii lor s-au plâns că toată iarna aceştia au ascultat Iron Maiden la volum maxim, uneori şi până la ora 4 dimineaţa.

Cuplul suedez spune că a vrut să se răzbune în felul acesta pe vecinii lor, care şi ei sunt din cale afară de zgomotoşi.

"Hărţuirea aceasta ţine de luni de zile, sunt la pământ. Nu mai pot să trăiesc în aceste condiţii", s-a plâns vecinul pensionarilor.

În urma plângerilor repetate, poliţiştii au obţinut un mandat de percheziţie şi au intrat în casa pensionarilor. Aceştia au găsit două difuzoare de mari dimensiuni, unul pus pe balcon, altul în piviniţă, spre peretele dormitorului vecinului.

În momentul respectiv se cânta piesa "Afraid to shoot strangers" a celor de la Iron Maiden, formaţie folosită intensiv de pensionari pentru răzbunarea lor.

Pensionarii spun că au luat această măsură pentru că vecinii lor, recent mutaţi în casa de lângă ei, fluierau noaptea, împiedicându-i să doarmă.

Pensionara de 71 de ani, care este o fană a formaţiei Iron Maiden, a declarat că a fost nevoită să ia somnifere pentru a putea dormi noaptea din cauza fluieratului vecinilor.

"Am vrut să vadă şi ei cum este", a adăugat şi soţul de 81 de ani. 

Iron Maiden - Afraid To Shoot Strangers

×
Subiecte în articol: iron maiden pensionari razbunare