x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Poliţia britanică a tras focuri de armă după ce un şofer a lovit deliberat maşina ambasadorului Ucrainei

Poliţia britanică a tras focuri de armă după ce un şofer a lovit deliberat maşina ambasadorului Ucrainei

13 Apr 2019   •   21:30
Poliţia britanică a tras focuri de armă după ce un şofer a lovit deliberat maşina ambasadorului Ucrainei

Poliţia britanică a tras focuri de armă sâmbătă dimineaţa în faţa ambasadei Ucrainei de la Londra, după ce un şofer auto a lovit deliberat, de două ori, maşina ambasadorului, a anunţat reprezentanţa diplomatică, informează Reuters şi AFP.

În jurul orelor locale 10:00 (09:00 GMT), "vehiculul oficial al ambasadorului Ucrainei în Marea Britanie a fost lovit deliberat în timp ce era parcat în faţa clădirii ambasadei Ucrainei", a anunţat reprezentanţa diplomatică într-un comunicat.

"Poliţia a fost contactată imediat şi maşina suspectului a fost blocată. Cu toate acestea, în pofida acţiunilor poliţiei, atacatorul a lovit din nou maşina ambasadorului. Ca reacţie, poliţia a fost forţată să deschidă focul asupra maşinii atacatorului, care a fost arestat şi dus la secţia de poliţie", adaugă reprezentanţa diplomatică.

Ambasada Ucrainei precizează că niciun angajat al său nu a fost rănit.

La rândul său, poliţia britanică a precizat că incidentul din faţa Ambasadei Ucrainei nu va fi anchetat ca fiind unul terorist.AGERPRES

×