x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Poliţia din New York anchetează moartea suspectă a două surori din Arabia Saudită

Poliţia din New York anchetează moartea suspectă a două surori din Arabia Saudită

31 Oct 2018   •   14:58
Poliţia din New York anchetează moartea suspectă a două surori din Arabia Saudită
Sursa foto: Poliţia din New York

Poliţia din New York anchetează moartea misterioasă a două surori din Arabia Saudită, ale căror corpuri, legate între ele cu bandă adezivă, au fost găsite pe faleza din New York, săptămâna trecută, scrie The Guardian.

Surorile, Tala Farea, în vârstă de 16 ani, şi Rotana Farea, în vârstă de 22 de ani, au fost descoperite pe 24 octombrie lângă râul Hudson, la 362 de kilometri de Fairfax, Virgina, unde locuiau, înainte să fie date dispărute, în luna august.

Până marţi, anchetatorii nu au descoperit circumstanţele în care cele două fete au murit. Corpurile celor două erau prinse între ele cu bandă adezivă astfel încât să pară că se uită una la alta, însă nu aveau niciun semn evident de traumă, potrivit poliţiei. Ambele fete erau îmrăcate.

Cu o zi înainte ca cele două surori să fie găsite, mama acestora a spus detectivilor că a primit un telefon de la un oficial de la ambasada Arabiei Saudite, care a ordonat familiei să părăsească SUA, pentru că fiicele sale au aplicat pentru azil politic, a declarat poliţia din New York, marţi.

Poliţia din New York a trimis un detectiv în Virginia pentru a învăţa mai multe despre cele două surori. Tala şi Rotana s-au mutat în SUA, din Arbaia Saudită, împreună cu mama lor, în 2015. Acestea s-au stabili în Fairfax, o suburbie din Washington DC.

×
Subiecte în articol: arabia saudita moarte suspecta new york