x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Poliţia maghiară a arestat 6 prezumtivi terorişti după ce au descoperit un laborator de confecţionat bombe

Poliţia maghiară a arestat 6 prezumtivi terorişti după ce au descoperit un laborator de confecţionat bombe

25 Noi 2015   •   14:31
Poliţia maghiară a arestat 6 prezumtivi terorişti după ce au descoperit un laborator de confecţionat bombe

Poliţia antitero din Ungaria a arestat 4 indivizi care se îndreptau spre Budapesta, într-o maşină în care se aflau explozibili, iar în urma unei percheziţii domiciliare au găsit un laborator de confecţionarea a bombelor şi au mai arestat încă doi oameni.

După ce suspecţii din maşină au fost reţinuţi, o locuinţă a fost percheziţionată unde s-a descoperit un laborator unde s-au găsit explozibili şi dispozitive destinate confectionării de bombe capabile să ucidă un mare număr de persoane, a declarat Janos Hajdu, şeful Centrului de Contraterorism din Ungaria, pentru postul de televiziune M1. În urma acestei acţiuni poliţia a mai arestat două persoane.

Hajdu a mai spus că au fost găsite arme automate, muniţie şi amortizoare de zgomot în autoturismul interceptat dar nu s-a putut stabili o legătura între cele fouă grupuri.

Şeful Contraterorismului a mai declarat că identitate şi naţionalitatea celor 6 indivizi cât şi motivele celor 6 vor fi comunicare în următoarele zile şi că au dimensiune internaţională.

×