x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Politician care se opune mişcării LGBT, prins în timp ce întreţinea relaţii sexuale cu un bărbat

Politician care se opune mişcării LGBT, prins în timp ce întreţinea relaţii sexuale cu un bărbat

07 Feb 2018   •   16:51
Politician care se opune mişcării LGBT, prins în timp ce întreţinea relaţii sexuale cu un bărbat

Un parlamentar din Ohio, care s-a descris întotdeauna drept "creştin"  şi s-a situat împotriva comunităţii LGBT, a demisionat după ce a fost prins în timp ce întreţinea relaţii sexuale cu un bărbat în biroul său, scrie The Independent.

Wes Goodman, care este reprezentantul pentru statul Ohio, este căsătorit cu o femeie, care se ocupă de raliul anual anti-avort cunoscut sub numele de “Marşul pentru Viaţă”.

Parlamentarul Wes Goodman, care a promovat “valorile familiei”, a fost surprins în timp ce întreţinea relaţii sexuale în biroul său cu un bărbat. Potrivit martorului, bărbatul nu era angajat al lui Goodman. 

Politicianul în vârstă de 33 de ani, care a fost denumit “conştiinţa mişcării conservatoare”, a demisionat din cauza “comportamentului inadecvat”.  Goodman, a cărui descriere de pe Twitter spune că este “Creştin. American. Conservator. Republican. Soţ”,  a susţinut întotdeauna că o “căsătorie normală” are loc între un bărbat şi o femeie.

“Valorile de familie, sănătoase şi vibrante, sunt sursa istoriei statului Ohio şi cheia pentru un viitor cât mai grozav” este mesajul promovat de Goodman în campania sa electorală.

×