x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Poliţişti din trei ţări, în căutarea a două surori

Poliţişti din trei ţări, în căutarea a două surori

de Irina Cristea    |    07 Feb 2011   •   22:23

Poliţişti din trei state europene încearcă să dea de urma unor gemene elveţiene date dispărute după ce tatăl lor s-a sinucis.

Fetiţele, în vârstă de 6 ani, călătoreau împreună cu tatăl, care le-a dus din Elveţia în Franţa şi apoi în Italia. Bărbatul – elveţian născut în Canada – le luase de la domiciliul mamei fetelor, de care era despărţit. Călătoria în trei a început la 30 ianuarie şi s-a încheiat tragic vinerea trecută, când Matthias Schepp s-a aruncat sub şinele unui tren în sudul Italiei.

Peste 40 de anchetatori elveţieni, plus echipaje de Poliţie din Franţa şi Italia le caută acum pe Alessia şi Livia. Un elicopter, câini special dresaţi, camere video subacvatice fac parte din arsenalul cu care anchetatorii speră să le găsească pe copile.

Din relatările martorilor reiese că ultimul loc unde fetele şi tatăl lor au fost văzuţi împreună este oraşul francez Marsilia. Aici, Schepp a cumpărat trei bilete pentru o călătorie cu feribotul până în Corsica, la Popriano. Nu se ştie însă dacă bărbatul şi gemenele s-au îmbarcat. Se ştie însă că din Marsilia bărbatul i-a trimis mamei fetelor o scrisoare în care-i spunea că e disperat şi nu poate trăi fără ea şi că, odată ajuns în Italia, Matthias Schepp s-a aruncat în faţa unui tren în Cerignola Campagna.

Potrivit informaţiilor deţinute de poliţiştii elveţieni, ultimul loc unde cei trei au fost văzuţi împreună este oraşul elveţian St Suplice.

×
Subiecte în articol: externe