x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Poliţiştii au găsit cocaină în camera de hotel unde a murit Whitney Houston

Poliţiştii au găsit cocaină în camera de hotel unde a murit Whitney Houston

31 Mar 2012   •   10:02
Poliţiştii au găsit cocaină în camera de hotel unde a murit Whitney Houston

Pe langa rezultatele toxicologice, care indica faptul ca Whitney Houston consumase droguri inainte de a muri, o alta descoperire ii face pe anchetatori sa nu mai aiba nici un dubiu in acest sens: au gasit cocaina in camera acesteia de hotel.

Potrivit TMZ, autortiatile ar fi ridicat mai multe probe de cocaina din cmera de hotelu unde Whitney si-a dat ultima suflare.

Cat despre cantitatea de cocaina gasita, documentele oficiale indica fapul din camera vedetei au fost gasite 'urme de praf alb', care, potrivit unor surse ale anchetei, ar fi cocaina.

Initial politistii anuntasera ca la locul incidentului nu au fost gasite droguri.

Whtiney Houston a fost gasita fara suflare la 11 februarie, intr-o camera de hotel din Beverly Hills, inecata in cada. Cocaina, precum si probleme cardiace au contribuit la moartea prin inec a vedetei in varsta de 48 de ani, au mentionat medicii legistii intr-un comunicat. Celebra cantareata era cunoscuta pentru dependenta sa de droguri si alcool.

Raportul final al medicilor legisti va fi facut public saptamana viitoare.

Si alte droguri si medicamente au fost gasite in organismul cantaretei, dar acestea nu au contribuit la decesul lui Whitney, intre ele fiind marijuana si urme de Alprazolam (Xanax), Cyclobenzaprina (Flexiril) si Diphenhydramina (Benadryl).

×