x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Povestea emoţionantă a câinelui care stă la mormântul stăpânului său de şase ani

Povestea emoţionantă a câinelui care stă la mormântul stăpânului său de şase ani

17 Sep 2012   •   12:02
Povestea emoţionantă a câinelui care stă la mormântul stăpânului său de şase ani

Un caine loial nu a plecat timp de sase ani de langa mormantul stapanului sau, scrie Huffington Post.

Capitán, un ciobanesc german, a fugit de acasa dupa ce stapanul si prietenul lui cel mai bun, Manuel Guzman, a murit in 2006. O saptamana mai tarziu, familia lui Guzman, care locuieste in Cordoba, Argentina, l-a gasit pe Capitán sfasiat de durere la mormantul lui Manuel.

"Nu l-am dus niciodata la cimitir. Este un mister cum a reusit sa gaseasca mormantul", a spus Veronica Guzman, vaduva lui Manuel.

In ultimii sase ani, in fiecare duminica, familia Guzman merge la cimitir pentru a-l vizita pe Manuel, dar si pe Capitán. Chiar daca ciobanescul german paraseste mormantul pentru scurt timp, pentru a sta cu familia lui, intotdeauna se intoarce la Manuel inainte de lasarea serii. "Cred ca nu vrea sa-l lase pe Manuel singur noaptea", a spus Veronica.

Hector Baccega, directorul cimitirului, a spus ca angajatii sai au grija de Capitán. "Uneori, in timpul zilei, se plimba prin cimitir, insa de fiecare data se intoarce la mormant. In fiecare zi, la sase seara fix, se intinde pe mormant si sta acolo toata noaptea", a spus Hector Baccega.

×
Subiecte în articol: caine moarte cimitir loialitate