x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Povestea emoţionantă din spatele unei fotografii! "EDUCAŢIA se face prin insuflarea VALORILOR"

Povestea emoţionantă din spatele unei fotografii! "EDUCAŢIA se face prin insuflarea VALORILOR"

14 Mai 2015   •   23:18
Povestea emoţionantă din spatele unei fotografii! "EDUCAŢIA se face prin insuflarea VALORILOR"
Sursa foto: Sydney Engelberg / Facebook.com

O fotografie în care un profesor îşi ţine cursul în faţa studenţilor, având în braţe un copilaş, a devenit extrem de populară pe Facebook, atât datorită ineditului situaţiei în care a fost surprins bărbatul, cât mai ales datorită mesajului pe care îl transmite.

Bărbatul din fotografie, pe nume Sydney Engelberg, este profesor la Universitatea Hebrew din Ierusalim. Se afla în sala de curs, în faţa studenţilor săi, când întreaga încăpere a fost cuprinsă de plânsetul unui copil, scrie antena3.ro.

"Era copilul unei colege, care a venit cu el la curs pentru că nu a avut cu cine să îl lase", explică Sarit Fishbaine, fiica profesorului universitar, care a ales să spună povestea din spatele acestei fotografii.

Băieţelul a început să plângă în timpul cursului aşa că mama lui, stânjenită de situaţie, s-a ridicat şi a vrut să plece afară, pentru a-l linişti.

Tată şi bunic cu cinci nepoţei, profesorul îl ia pe băieţel din braţele mamei, îl linişteşte, după care îşi continuă cursul, cu el în braţe, plimbându-l prin sală.

Fiica profesorului a declarat pentru metro.co.uk că, pentru tatăl ei, educaţia presupune şi insuflarea valorilor, nu doar învăţarea unor lucruri concrete.

Fotografia a fost postată şi repostată pe mai multe reţele, printre care şi Imgur, adunând peste un milion de aprecieri. 

×