x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Povestea fetei "de pe altă planetă": La 18 ani, nu-şi aminteşte primii 16 ani din viaţă

Povestea fetei "de pe altă planetă": La 18 ani, nu-şi aminteşte primii 16 ani din viaţă

29 Ian 2013   •   10:31
Povestea fetei "de pe altă planetă": La 18 ani, nu-şi aminteşte primii 16 ani din viaţă

Taylor Smart a împlinit 18 ani, dar nu mai are aproape nicio amintire din primii săi 16 ani de viaţă. Îşi recunoaşte părinţii, dar nu mai ştie ce este cu ei, habar nu are cum se folosesc tacâmurile sau cum se leagă şireturile. A trebuit să reînveţe şi alfabetul şi încă nu ştie o mulţime de cuvinte.

Taylor şi-a pierdut memoria aproape în întregime, în urma unui accident petrecut în urmă cu doi ani, când avea 16 ani şi a căzut în baie, lovindu-se cu capul de cadă, scrie RTV.NET . După accident, fata şi-a recunoscut doar părinţii şi câţiva membri ai familiei ei, dar nu ştia ce este cu ei.

Tânăra a trebuit să înveţe totul de la început, inclusiv alfabetul, cum să mânuiască tacâmurile, să îşi lege şireturile sau să scrie.

"Nu mi-am recunoscut prietenii, casa sau câinii mei (...) eram atât de confuză. Parcă eram de pe altă planetă", a mărturisit Taylor. După ce s-a trezit, Taylor şi-a recunoscut mama, Jane, pe tatăl ei, Steve, surorile Ashley şi Becky, dar nu îşi aducea aminte cine sunt ei, nu ştia nimic despre ei.

Vezi cum a fost primul Crăciun pentru tânără care şi-a pierdut memoria pe RTV.NET.


×
Subiecte în articol: poveste fata planeta amintiri